Rodenburg pakt de winst op zonnige nazomerzaterdag

Leek – Na een mooie overwinning van Rodenburg 1 afgelopen woensdag in de eerste ronde van de beker kwam vandaag de selectie van DWA/ARGO op bezoek.

De middag begon met een spannende wedstrijd tussen de tweede teams waarbij DWA/ARGO 2 aan het langste eind trok en de winst pakte met 16-17.

Daarna mochten de eerste teams van start. Rodenburg begon fel aan de wedstrijd en stond binnen 10 minuten op een 7-2 voorsprong. Deze voorsprong werd de gehele eerste helft niet meer weggegeven en er werd gerust met 14-6. De tweede helft begon met weinig doelpunten aan beide kanten. DWA/ARGO wist nog aantal keren te scoren maar er bleef een gat van minimaal 6 doelpunten. De laatste 10 minuten werd de korf weer gevonden en Rodenburg liep verder uit. Rodenburg kwam de gehele wedstrijd nauwelijks in de problemen en wonnen de wedstrijd met 23-13.

Volgende week gaat Rodenburg op bezoek bij SIOS Wolvega. De tweede teams starten om 15.35uur en het eerste om 17.00uur. Zien ze jullie daar?