Westerkwartier – Het Meldpunt discriminatie Westerkwartier is van start gegaan. Irma van Beek is het meldpunt voor alle inwoners van het Westerkwartier. Iedereen die in de gemeente woont en zich gediscrimineerd voelt en/of met discriminatie te maken heeft (gehad), kan bij haar terecht.

Onafhankelijk
Irma van Beek luistert en neemt de klacht of vraag van de inwoner over discriminatie serieus. Zij kan bemiddelen, doorverwijzen en zo nodig helpen bij het doen van aangifte bij de politie of bij het nemen van andere stappen. Inwoners kunnen gratis bij haar terecht. Irma van Beek is onafhankelijk, onpartijdig en een gesprek met haar is altijd vertrouwelijk. Zij is ook de sociaal ombudsvrouw van de gemeente Westerkwartier.

Contact
Irma van Beek is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Zij beantwoordt dagelijks haar mail en als het nodig is, komt ze bij de inwoner thuis. Haar telefoonnummer is 06 53 80 08 11 en haar mailadres is: [email protected].