FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour en komt naar Leek

Leek – De Trots van het Noorden komt naar Leek om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Scoren als Strand Larsen.

FC Groningen komt op dinsdag 19 oktober naar vv TLC in Lee). Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en vv TLC slaan de handen in één om tijdens de herfstvakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van vv TLC als kinderen uit de regio.
Door het organiseren van FC Groningen on Tour kan vv TLC een afdracht tegemoet zien van de Trots van het Noorden, een welkome financiële ondersteuning voor clubs in deze moeilijke tijden.

Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 35 euro voor leden en 42,50 euro voor niet leden en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – RKC Waalwijk.

Kom jij ook? Meld je snel aan via: https://www.fcgroningen.nl/ontour

Back to top button