Sparta komt te kort tegen Invicta/Frigro

Zevenhuizen – Sparta heeft het goede resultaat van vorige week niet kunnen doortrekken naar deze week. Sparta startte wel sterk en deed in de openingsfase zeker niet onder voor gasten uit Kollum.

Beide ploegen lieten elkaar korfballen en voor de neutrale toeschouwer viel er genoeg te genieten. De kleedkamers werden met een 10-10 stand opgezocht.

Na de rust nam de Zoutman-formatie brutaal de leiding en werd 11-10 door de mand gegooid. Na het uitvallen van een heer aan Spartaanse zijde was Sparta de draad kwijt en gooide Invicta de wedstrijd op slot, 14-18.

Dinsdag speelt Sparta in de 2e ronde van de AP Buitenbeker in en tegen Leeuwarden. Om 20.00uur klinkt het startschot voor deze wedstrijd. Zaterdag 9 oktober wordt er afgereisd naar DTL in Hantum. Publiek is op beide locaties van harte welkom!

Back to top button