Tolbert – Het Jaren 80 Feest in Tolbert komt terug. Drie jaar na “The Final” hebben oud-deejay’s Sikko Cazemier, Adam Postema en Fré Suurd besloten toch weer een avond oude hits te gaan draaien in de Postwagen op de laatste zaterdag van oktober.

De inmiddels eind vijftigers begonnen in de jaren 70 met plaatjes draaien op tal van locaties in het Westerkwartier en omgeving. Begin deze eeuw besloten ze een reünie te organiseren onder de titel Jaren 80 Feest, een evenement met uitsluitend hits uit de 80’s en eerder! Maar liefst 31 succesvolle edities vonden er plaats in de periode 2003 t/m 2018.

Op verzoek van veel oudere stappers krijgt het feest nu toch weer een vervolg eind deze maand op zaterdag 30 oktober.

Minimumleeftijd bijna 32 jaar
De kaartverkoop is inmiddels gestart, tickets zijn verkrijgbaar op www.jaren80feest.nl. Voor het feest geldt een minimum leeftijd, alleen personen geboren vóór 1 januari 1990 hebben toegang.