KC Rodenburg te sterk voor Oerterp/VKC

Leek- Afgelopen weekend kwam de selectie van Oerterp/VKC op bezoek bij KC Rodenburg. Rodenburg 2 won gemakkelijk van Oerterp/VKC 2 met 17-6, daarna konden de eerste teams van start.

Rodenburg ging sterk van start en kwam tot een 5-1 voorsprong. VKC sloeg terug door tot 7-6 te komen, maar veel meer weerstand konden ze niet bieden. Rodenburg scoorde verder en liep voor de rust uit tot 11-6.

Na de rust werd er om en om gescoord tot de 15-9 maar VKC kwam er niet meer aan te pas. De HHZ-formatie kon de aanvallen rustig en georganiseerd opzetten en daarmee uitlopen tot een 20-10 voorsprong. Beide ploegen wisten nog een aantal keer de korf te vinden en de scheidsrechter floot af bij 23-14.

Volgende week zaterdag weer een thuisweekend voor KC Rodenburg. Rodenburg 2 speelt dan tegen AVO 4 en Kinea 1 komt het opnemen tegen Rodenburg 1.