Vernieuwde en uitgebreide website van InfoLeek nu online!

Leek – InfoLeek.nl is sinds 2013 online en publiceert dagelijks de laatste nieuwtjes uit de gemeente Westerkwartier en omgeving met daarbij de focus op de oude gemeente Leek. We verwelkomen maandelijks zo’n 90.000 bezoekers en dit aantal stijgt nog steeds.

De website was, zowel op de voorgrond en op de achtergrond, toe aan een vernieuwing en uitbreiding van de lay-out en functionaliteiten. Hier is de laatste maanden achter de schermen hard aan gewerkt en vandaag was het zover dat de website live is voor alle bezoekers.

Vernieuwingen
De eerste grote vernieuwing die is te zien is de frisse en moderne look van de layout waarin de InfoLeek huisstijl verwerkt is. Verder zijn vele elementen en functionaliteiten uitgebreid en vernieuwd. Uitgelichte artikelen, oftewel ‘Breaking nieuws’, zijn nu beter te herkennen door het speciale embleem wat in de hoofdfoto zichtbaar wordt.

Vele websites beschikken inmiddels over een ‘Donkere modus’, vanaf nu is dit ook mogelijk bij InfoLeek. Activeer dit gemakkelijk via het ‘maantje’ bovenin de website menubalk. Verder is in één oogopslag de buitentemperatuur en het actuele weerbeeld te zien.

We hebben het aantal categorieën uitgebreid. Hierdoor kun je zelf nog gemakkelijker per categorie het laatste nieuws filteren en alleen jouw meest geïnteresseerde nieuws vinden. Op de hoofdpagina is zijn de artikelen meer gegroepeerd, dit om beter overzicht te creëren.

Toekomst
Deze nieuwe site past in onze toekomststrategie. Makkelijk leesbaar met een nieuw lettertype en veel aandacht voor beeldmateriaal. Video, foto’s en tekst zijn gemakkelijk bij elk onderwerp of artikel te vinden en te bekijken. Verder is er veel aandacht besteed aan de intuïtieve navigatiebalk van de site, zodat het wisselen van pagina’s nog makkelijker gaat. Kortom, je hebt alles bij de hand. Wanneer je dat zelf wilt.

Wat is jouw ervaring?
Uiteraard zijn we benieuwd naar je website ervaring en staan we open voor je tips, vragen, complimenten en klachten. Je kunt ons bereiken via [email protected].

Sociaal media en app
Niet alleen via de website blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in en om de gemeente Westerkwartier maar ook via onze iPhone Apple Store (iOS) en Android Google Play (Android) app en sociaal media. Volg ons daarom vandaag nog via Facebook en Twitter en Instagram!

Back to top button