Veel gelezen

Gestolen auto op de kop in sloot teruggevonden

Oldekerk – Dinsdagnacht omstreeks kwart voor twee werden hulpdiensten gealameerd voor een voertuig te water aan de N980 – Langewolderweg in Oldekerk. Hierop werd de brandweer van Grootegast, de duikers van brandweer Groningen en het MMT opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse bleek er niemand meer in het voertuig aanwezig te zijn waarop de duikers en het MMT niet ter plaatse hoefde te komen. De auto komende uit de richting van Niekerk is door nog onbekende oorzaak tegen een boom geschaafd en op de kop in de sloot beland. Bij aankomst van hulpdiensten waren er geen personen in het voertuig aanwezig.

Auto gestolen
Volgens enkele buurtbewoners hebben ze mensen zien wegrennen. Volgens politieagenten ter plaatse bleek dat het voertuig van diefstal afkomstig is. Het zwaar beschadigde voertuig is afgesleept en in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie heeft alles op papier gezet.

Foto’s: Robert van der Veen/112Groningen

Back to top button