Hans Nijland interessante gast bij loting 35e Leekster Voetbalgala

Leek – De voorbereidingen van deze jubileumeditie zijn al in volle gang. De start is op vrijdag 17 december in Sportcentrum Leek.

Een kleine 60 teams van de voetbalverenigingen uit het Westerkwartier en Noordenveld en daarbuiten binden dan de strijd met elkaar aan, met als apotheose de Gala-avond op zaterdag 8 januari 2022.

Uiteraard vindt zoals altijd eerst de lotingsavond plaats, waar jaarlijks een bekende coryfee uit de sport de diverse poules van de mannen én de vrouwen loot. Illustere namen gingen onze gast voor. Henk de Jong (Cambuur), Gertjan Verbeek, Gerard Kemkers, Jochem Kamphuis, Henk de Haan en Evert ten Napel om maar een paar te noemen. De lotingsavond van deze 35e jubileumeditie vindt plaats op vrijdag 19 november 19.30uur in het Sportcafé van Sportcentrum Leek.

Dit jaar is Hans Nijland gestrikt als gast om de loting te verrichten.  Na de loting zal Hans, die maar liefst 23 jaar beleidsbepaler was bij FC Groningen en de langst zittende algemeen directeur is het betaalde voetbal, een amusante lezing geven en anekdotes vertellen over zijn belevenissen.  Tevens zullen er op deze avond 10 boeken van Hans Nijland: ‘Boerenbluf op de transfermarkt’, gesigneerd en wel, worden verloot onder de aanwezigen.

Voor toegang wordt een ieder naar het Corona toegangsbewijs gevraagd.

   
Back to top button