Politie houdt twee verdachten aan na meerdere inbraken in Roden

Roden – Van zaterdag 2 op zondag 3 oktober 2021 zijn er 4 inbraken en 2 pogingen tot inbraak geweest in Roden.

Hierop is de politie een onderzoek gestart, maar dit leidde niet gelijk tot de aanhouding van verdachten. Zo’n twee weken later, op 14 oktober 2021, is er een inbraak geweest in een woning in Heerenveen. Ook hier werd onderzoek naar gedaan en al vrij snel kwamen er twee verdachten in beeld.

Uit het onderzoek bleek dat deze verdachten mogelijk ook gelinkt konden worden aan de inbraken in Roden. Afgelopen dinsdag 16 november 2021 zijn twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Assen van 25 en 24 jaar.

Eén van de twee verdachten wordt ook verdacht van insluipingen bij verschillende voetbalclubs in en rondom Assen. Het onderzoek loopt nog en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Back to top button