Sinterklaas en pieten feestelijk ontvangen in Tolbert (Foto’s)

Tolbert – Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdagmiddag 20 november feestelijk ontvangen nabij de Holm in Tolbert. De kinderen en ouders, die stonden te wachten op het moment dat Sinterklaas aan kwam, zijn eerst vermaakt door de DJ pieten die voor een leuke sfeer en dansende kinderen zorgden.

Hierna kwamen Sint en de andere pieten op een grote brandweerauto van de Bosbrandweer aan in Tolbert. Nadat ze zijn ontvangen zijn Sint en de pieten begeleid door diverse voertuigen tijdens een rondtocht door oud Tolbert waarna ze vervolgens rond 15.00 uur eindigden bij De Postwagen.

Daar was een Walk Through georganiseerd in de grote zaal zodat iedereen Sinterklaas en de pieten kon begroeten en tekeningen en cadeautjes kon overhandigen. Kortom; een feestelijke middag met veel pepernoten!

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button