Grand Cafe Borg Nienoord en Sportcentrum Leek pakken uit tijdens kerst

Leek – De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. In Grand Café Borg Nienoord en in Sportcentrum Leek kan men de kerstdagen gezellig met elkaar vieren. Bij Grand Café Borg Nienoord kan men terecht voor een overheerlijk, smaakvol en uitgebreid kerstdiner.

In Sportcentrum Leek kan men terecht om met elkaar te bowlen in gezellige kerstsfeer. De eindejaarsbijeenkomst dit jaar een keer uitbesteden? Ook daarvoor kan men terecht bij Grand Café Borg Nienoord en Sportcentrum Leek.

Grand Café Borg Nienoord
Op eerste en tweede kerstdag is men van harte welkom voor een uitgebreid en overheerlijk kerstdiner in Grand Café Borg Nienoord, gevestigd in de borg Nienoord op het sfeervolle landgoed. De borg is een stijlvolle, adellijke en monumentale borg en is naar de mening van velen de mooiste borg in de provincie. Het uitgebreide kerstdiner bestaat ook hier uit overheerlijke en smaakvolle gerechten en bevat uiteraard een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze. De kosten bedragen €39,50 per persoon. Reserveren kan via [email protected] of telefonisch via 0594-726005.

Sportcentrum Leek
Ook in Sportcentrum Leek kan men zich eerste en tweede kerstdag goed vermaken. Om op een speelse wijze de kerstdagen te vieren kan er tussen 13:00 en 22:00 uur in gezellige kerstsfeer gebowld worden in het bowlingcentrum. De kosten bedragen €24,50 per uur per baan en de banen kunnen telefonisch gereserveerd worden via 0594-512040 of via [email protected]

Eindejaarsbijeenkomst
Op een leuke manier het oude jaar uitluiden en het nieuwe jaar beginnen? Ook daarvoor kan men terecht bij het sportcentrum en de sfeervolle Borg. Een toespraak van de directeur of leidinggevende of het uitdelen van kerstpakketten combineren met een heerlijk diner of buffet. De perfecte ambiance voor een geslaagde afsluiting van 2021 of een spetterend begin van 2022!

Back to top button