Juni Fietsmaand in het Westerkwartier met vier verschillende fietsactiviteiten

Westerkwartier – In juni staat veilig fietsen centraal in het Westerkwartier. Samen zorgt de gemeente ervoor dat iedereen, ongeacht de leeftijd, veilig en met plezier kan blijven fietsen. Ontdek en geniet van vier fantastische fietsactiviteiten. Deze activiteiten zijn speciaal ontworpen om actief en veilig te blijven op de fiets.

Driewiel- en duofietsdag
Datum: 5 juni
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: ’t Spectrum
Aanmelden niet nodig

Ontdek de wereld van driewielfietsen! Deze fietsen bieden stabiliteit en comfort. Ideaal voor wie niet zo zeker is op een gewone fiets. Kom langs en ervaar zelf hoe het is om zonder zorgen te fietsen. Ook worden er duofietsen aangeboden. Perfect voor partners die samen willen blijven fietsen.

Bijeenkomst: Stevig op de pedalen
Datum: 20 juni
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Sportcentrum Leek, Schelp 35 in Leek
Aanmelden kan tot en met 15 juni

Leer alles over veilig fietsen tijdens onze informele bijeenkomsten. Ontvang handige tips en adviezen om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan. Daarnaast gaat men aan de slag met simpele oefeningen om fit te blijven op de fiets. Doe mee en blijf genieten van het fietsen.

Bijeenkomst: Stevig op de pedalen
Datum: 10 juni
Tijd: 9.30 – 12.30 uur
Locatie: De Nieuwe Wierde, Burmaniastraat 1 in Grijpskerk
Aanmelden kan tot en met 5 juni

Leer alles over veilig fietsen tijdens deze informele bijeenkomsten. Ontvang handige tips en adviezen om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan. Daarnaast gaat men aan de slag met simpele oefeningen om fit te blijven op de fiets. Doe mee en blijf genieten van het fietsen.

Doortrappen, grappen en happen
Datum: 25 juni
Tijd: 11.30 – 13.30 uur
Locatie: De Halte, Aldringastraat 13 in Niekerk
Aanmelden kan tot en met 12 juni

Doe mee aan een gezellige fietstocht. Vertrek is vanaf verschillende locaties en men fietst gezamenlijk naar een lunchplek. Hier kun je meedoen aan een pubquiz over verkeersveiligheid. Je kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar de lunchlocatie te fietsen. Na de lunch kun je zelfstandig naar huis fietsen of samen met anderen de route vervolgen.

Kies de activiteit die het beste bij jou past en doe mee. Lukt het niet om aan te sluiten bij een van deze activiteiten? Dan biedt Sociaal Werk De Schans het hele jaar door ondersteuning op het gebied van veilig fietsen.

Heb je vragen en/of wil je je aanmelden voor een of meer activiteit(en)? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 0594 – 745 620.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over de campagne Doortrappen op de externe website(externe link).

   
Back to top button