Open week in Sportcentrum Leek

LEEK – In januari organiseert het fitnesscentrum van Sportcentrum Leek een Open Week, waarin u kennis kan maken met alle mogelijkheden die het Sportcentrum u biedt.

Tijdens deze week kunnen niet-leden gratis gebruik maken van de fitness apparaten, groepslessen en overige faciliteiten, zoals de sauna, zonnebank en koffie, thee en fris gebruik. Een mooie mogelijkheid om de overtollige feest kilo’s kwijt te raken en u weer fit en gezond te voelen.

Het afgelopen jaar is het Sportcentrum enorm gegroeid en zijn er veel nieuwe groepslessen aan het rooster toegevoegd. In januari wordt Les Mills Sprint geïntroduceerd op het rooster, een intensieve training van 30 minuten op de fiets, zeker de moeite waard om een keer te proberen! Daarnaast vinden er nieuwe trainingen plaats op verschillende tijden, zoals functionele training, buikspierkwartier en binnenkort wordt Personal Coach gelanceerd. Personal Coach is de light variant van Personal Training. Ook de Milon Cirkel is nog steeds een gewilde training binnen het Sportcentrum. In slechts 35 minuten heeft u een volledig effectieve workout achter de rug.

De Open Week vindt plaats vanaf maandag 4 januari tot en met zondag 10 januari 2016. U bent gedurende de hele week welkom op maandag en vrijdag van 07.00-22.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00-22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00-14.00 uur. Bij uw eerste bezoek aan de Open Week ontvangt u een pasje waarvoor u een vijf euro borg betaald. Deze krijgt u uiteraard aan het einde van de week weer terug. Tijdens de open week zal als u met het startpakket begint bij het inschrijven de hele maand januari gratis sporten en de gehele maand januari betaalt u geen inschrijfgeld. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

Als u op zoek bent naar extra informatie kunt u terecht bij de balie van het Sportcentrum of bekijk de website: www.sportcentrumleek.nl. U kunt uw vraag of opmerking ook mailen naar [email protected].

   
Back to top button