Gratis fitness met je Jumbo kassabon in Leek

LEEK – De 3 Jumbo supermarkten in Leek en Fitclub Rodenburg in Leek houden van 4 t/m 31 januari een gezamenlijke actie: Onbeperkt fitness én groepslessen op vertoon van je Jumbo kassabon (minimaal 25 euro) bij Fitclub Rodenburg.

Iedereen met goede voornemens en die nu nog geen lid is kan daardoor geheel gratis, zonder inschrijfkosten en zonder borg, een maand lang sporten bij het jongste lifestyle- en fitnesscentrum van Leek.

Op vertoon van een kassabon van 1 van de 3 Jumbo supermarkten in Leek ontvangt men een voucher waarmee men onbeperkt toegang heeft tot alle fitnessfaciliteiten en groepslessen in de Rodenburghal in Leek.

Fitclub Rodenburg startte 3 jaar geleden met Les Mills groepslessen en opende in september 2015 een eigentijdse fitnesszaal met de nieuwste cardio- en krachtapparatuur en de revolutionaire eGym fitnesscirkel.

“De eGym cirkel heeft heel veel positieve reacties opgeleverd, ervaren als onervaren sporters trainen kort, krachtig en met veel plezier op de volautomatische krachttoestellen” aldus eigenaresse Astrid Cazemier. Ook de andere faciliteiten binnen Fitclub Rodenburg scoren erg goed! “In januari introduceren we een nieuwe, 30 minuten durende groepsles: HITT30. Dit is een functionele training van 30 minuten in groepen van maximaal 10 personen waarbij in circuitvorm kracht- en cardiotrainingen worden gecombineerd in een gevarieerde en intensieve les!”

Meer informatie, openingstijden, groepslesrooster etc. van Fitclub Rodenburg is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl.

Iedereen is van harte welkom om in januari gratis te starten met fitness en groepslessen!

Voor meer informatie kan men ook mailen naar [email protected] of tijdens openingsuren te bellen met (0594) 740 842.

   
Back to top button