Politie doet reconstructie na dodelijk ongeval

Reconstructie dodelijk ongeval Leek-1LEEK – Na aanleiding van het dodelijke ongeval op maandag 11 maart heeft de politie donderdagmiddag omstreeks  twee uur een reconstructie uitgevoerd.

Op de ongevalslocatie waar maandag een 19-jarige jongen in botsing kwam met een 78-jarige man uit Leek die daarbij om het leven is gekomen heeft de politie donderdagmiddag een reconstructie uitgevoerd. Met een vergelijkbare auto en de banden/velgen van de auto waarmee het ongeval gebeurd is hebben de agenten van de ‘Verkeers Ongevallen Analyse’ (VOA) een aantal tests uitgevoerd. Dit wordt vaker gedaan na een ernstig of dodelijk ongeval om de situatie zo nog beter op papier te krijgen voor een eventuele vervolging van de dader(s).

Archief bericht van het dodelijke ongeval maandag 11 maart waarbij een 78-jarige inwoner van Leek om het leven kwam

Foto’s: Dirk van de Kamp & Jordi Haverdings InfoLeek

   .
Back to top button