JTV Leek sluit seizoen spetterend af

LEEK – Op zondag 10 juli sloot JTV Leek een geslaagd seizoen af met een actieve dag vol activiteiten. Allereerst was er het officiële gedeelte met de jaarlijkse ledenvergadering. Door de grote opkomst was dit een goede gelegenheid om met het bestuur van gedachten te wisselen en het afgelopen seizoen te evalueren.

Daarna was het tijd voor een heerlijke barbecue voor alle leden, broertjes, zusjes en ouders.

Ondertussen waren er allerlei activiteiten voor de kinderen: handboogschieten, luchtbuks schieten, trampolinespringen, voetballen en een 50 meter lange tokkelbaan met een ‘spetterende’ landing.

Deze dag was voor de vereniging extra bijzonder vanwege het afscheid van Boele de Wind. Na een carrière van bijna 50 jaar als turntrainer, waarvan de laatste 6 jaar voor JTV Leek, wordt het nu toch echt tijd om een stapje terug te doen. Boele werd dan ook uitgebreid in het zonnetje gezet en kreeg een mooi cadeau aangeboden in het kader van zijn andere grote passie, nl. autoracen. Gelukkig zal Boele nog wel verbonden blijven aan de vereniging als adviseur en scout van nieuw talent.

Ondertussen werd tijdens deze dag wel duidelijk dat JTV Leek een mooie toekomst tegemoet gaat, ondanks het vertrek van zo’n belangrijke trainer. Boele zal worden opgevolgd door Jelle van de Putte, een enthousiaste en goed gekwalificeerde trainer. Ook de overige trainers (Lubbert de Jonge, Bart Gorter) staan weer klaar om met veel inzet het nieuwe seizoen te beginnen.

Maar bovenal is deze dag opnieuw duidelijk geworden, met de aanwezigheid van zo’n 70 leden en familie, dat JTV Leek een bloeiende vereniging is waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

   
Back to top button