Voorverkoop DJ Dave Roelvink op Scholenfeest Leek in volle gang

TOLBERT/LEEK – Op vrijdag 27 maart a.s. vindt de eerste editie van Scholenfeest Leek plaats in de Postwagen te Tolbert. Het evenement is uniek te noemen omdat de meeste muziekfeesten in de Tolberter feesttempel toegankelijk zijn voor bezoekers vanaf 18 jaar, het scholenfeest is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar! Uniek is ook het optreden van DJ Dave Roelvink tijdens het Scholenfeest.

Momenteel is in de populaire serie de Roelvinkjes te zien hoe hij na een kortstondige carrière als MC zijn eerste stappen zet als DJ. Inmiddels zijn we sinds de opnames een paar maanden verder en weet Dave de zalen overal in het land op zijn kop te zetten met een mix van Moombathon, Bubbling en Eclectic.

Naast de zoon van Dries zal ook dj A-Matic optreden. A-Matic is bekend van 538 Mallorca, Gusto Aruba, Feu Drachten, Dieka Markelo, Prins Noordbergum en draaide ook regelmatig op Flinke Pink “White” in Leek.

Organisator, Stichting Evenementen Westerkwartier, heeft hoge verwachtingen. Het is de eerste maal dat Dave Roelvink als DJ in het Noorden te zien en te horen zal zijn.

De deuren gaan open om 21.00 uur en het feest zal tot 02.00 uur duren. Legitimatie is verplicht. Roken en alcolhol (onder de 18) is ten strengste verboden. Er zijn maximaal 750 tickets verkrijgbaar. Tickets zijn in Leek te koop bij Shoeby, Primera, Rodenburghal en Easy. In Tolbert zijn ze verkrijgbaar bij de Postwagen en FiftyFifty. Voorverkoopprijs is 8 euro, aan de kassa (bij niet-uitverkocht) betaal je 10 euro.

Meer informatie (en online voorverkoop) over het evenement is te vinden op ww.facebook.com/scholenfeest

 

   
Back to top button