Team Adonis Leek naar halve landelijke finale acrogym

2EmesevanDuinenRietteSikkemaAyleneZijlstraLEEK – Op de Districtsfinale Acrogym voor de C-lijn, op 16 maart in Heerenveen, heeft het Trio Riëtte Sikkema, Aylene Zijlstra en Emese van Duinen zich met een spannende wedstrijd weten te plaatsen voor de halve landelijke finale.

Het team moest daarvoor een balans- en een tempo-oefening laten zien. Vooral balans leverde daarbij hele mooie punten op. Met een totaal van 50,733 wisten zij hun score ten opzichte van de vorige keer zelfs nog te verbeteren. Van de vijftien teams die doormogen naar de halve finale hebben ze zich als achtste geplaatst, een keurige prestatie. Op 12 mei moet het team nu in Leeuwarden hun positie gaan verdedigen. Het trio traint bij de nieuwe afdeling van Adonis Sportacrobatiek in Leek. In de Rodenburghal in Leek wordt elke woensdag en zaterdag acrogym-training gegeven. Op zaterdag 30 maart heeft Adonis Leek een open training. Van 10 tot 12 uur worden er demonstraties Acrogym gegeven en mag iedereen die acrogym eens wil uitproberen of bekijken vrijblijvend langskomen !

Op de foto het team Riëtte Sikkema, Aylene Zijlstra en Emese van Duinen.

Archiefbericht

Ingestuurd

Back to top button