Leekster Muziek Festival op zaterdag 4 juni

LEEK – De Leekster muziekverenigingen organiseren zaterdag aanstaande (4 juni) voor het eerst gezamenlijk een festival! In de Rodenburghal in Leek zullen ’s ochtends vanaf 9.30 uur vele solisten/duo’s/trio’s zich presenteren. Zij worden beoordeeld door een jury en ontvangen van hun optreden een schriftelijk verslag.

In de middag gaan de muziekverenigingen zichzelf presenteren. Na de opening door burgemeester Hoekstra om 13.30 uur zullen Flexx Music Woldhoorn o.l.v. Henk van Ras, De Koetsebloazers o.l.v. Jan Miedema, opleidingsorkest CMV Harmonie o.l.v. Wim Westerman, a-orkest CMV Harmonie o.l.v. Wim Westerman en Concordia o.l.v. Jaap Wils zich presenteren.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle orkesten.

In het verleden organiseerden de muziekverenigingen eigen solistendagen maar de gezamenlijke besturen hebben nu besloten om dit “Leek breed” te gaan doen! En met succes want het ochtendprogramma zit helemaal vol met optredens! De entree is zowel in de ochtend als middag geheel gratis!

Het evenement is mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen Rabobank Noord West Groningen, Het Ondernemersfonds van Leek en de Rodenburghal.

Foto: De organisatie en enkele deelnemers van het Leekster Muziek Festival.

 

   
Back to top button