Lekker in de modder spelen bij Familiepark Nienoord

LEEK – Op zondag 17 juli 2016 mag je zo vies worden als je wil in Familiepark Nienoord! Ga touwtrekken in de modder, doe mee met kuipschuiven of ga ongestoord door de blubber rollen. Kun jij alle voorwerpen vinden bij het moddergraaien?

Modderspelletjes
Er zijn ook leuke prijzen te winnen! Word jij het moddermonster van 2016? Dan win je een mooie prijs! Vergeet niet samen met jouw papa of mama door de modder te rollen, want ook modderpapa’s of moddermama’s maken kans op een leuke prijs. Ook kun je met je vingers, je neus, je grote teen en allerlei voorwerpen mooie modderschilderijen maken. De bosbrandweer uit Niebert is er ook dit jaar weer bij om de buikglijbaan vanaf de bult nat te houden. Je kunt je na het kliederen lekker schoon laten maken en je lekker opwarmen bij de vuurplaats met zelfgemaakte popcorn, marshmallows of pannenkoeken.

Praktische informatie
De activiteiten vinden plaats van 11.00 uur tot 17.00 uur op Expeditie Nienoord in het Familiepark. Expeditie Nienoord is toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar met een zwemdiploma. Ook de kleine kinderen kunnen in het Familiepark lekker in de modder spelen. Tijdens dit evenement betaal je de reguliere entree van € 8,- p.p. inclusief treinrit, of je kunt met je Familiepark abonnement naar binnen. Doe kleren aan die lekker vies mogen worden. Je mag ook je zwemkleding aan doen om lekker te glibberen en glijden over de buikschuifbaan.

   
Back to top button