Slootwal in brand bij de JP Santeeweg in Nietap

Slootwal in brand JP Santeeweg-4NIETAP – Donderdagmiddag omstreeks kwart voor één zijn de brandweerlieden van Brandweer Leek opgepiept voor een berm/ruigte brand aan de JP Santeeweg inNietap.

Ter plaatse stond aan de kant van het fietspad een stuk slootwal in de brand. Omdat het fietspad niet echt breed was kon de brandweer redelijk moeilijk bij de brand komen. Toen ze bij de brand waren hebben ze met 1 straal hogedruk de brand geblust. Ook hebben ze de omliggende stukken slootwal nat gemaakt om verspreiding van het vuur te voorkomen. Nadat de brand uit was moesten ze met de auto het stuk achteruit terugrijden, eenmaal bij de weg aangekomen nog over een stuk stoep waarna ze de weg konden vervolgen naar de kazerne.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button