Volop kerstgevoel op Landgoed Nienoord!

LEEK – Zondag 18 december werd de vierde editie van Kerst op Nienoord georganiseerd – een gezellige winterfair voor jong en oud. Er kwamen dit jaar weer meer bezoekers op het evenement af waar onder andere enthousiaste standhouders, mooie koren en de arrenslede er een sfeervolle dag vol kerstgevoel van maakten.

De organisatie, bestaande uit Landgoed Nienoord, Museum Nienoord en Grand Café Borg Nienoord, kan terug kijken op een geslaagd evenement. Ruim 6500 bezoekers kwamen naar het Landgoed om van de kerstsfeer te genieten. Er was veel te doen voor jong en oud. Er was een levende kerststal met Jozef en Maria. De mevrouw met de grabbeljurk kreeg veel aandacht van de kinderen, de koren hebben vele sfeervolle kerstliederen gezongen en er zijn veel creatieve kinderen bezig geweest in de Albertushoeve om kerstkoekjes te versieren. Tot slot stonden de stoomtrein, arrenslede en koets geen moment stil.

Ook de standhouders van de winterfair hebben een goede dag gehad. Bij de verschillende kraampjes waren regionale en biologische producten en delicatessen te koop. Ook waren er volop aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom verkrijgbaar. Bij de kramen met warme chocolademelk, glühwein, poffertjes, huisgemaakte snert, broodje braadworst en andere lekkernijen was het ook gezellig druk. Kortom, iedereen was erg tevreden, de kerststemming zat er goed in!

Kijk voor de foto’s op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button