Computercursussen voor 50-plussers

LEEK – SeniorWeb Leek gaat met zijn tijd mee. Veel cursussen zijn ontwikkeld voor 50-plussers, zodat ook die groep bij de tijd blijft.

Tekstverwerking, foto’s bewerken, tablets (Android en Apple), creatief met Word, veilig internetten, enz. zijn al door velen gevolgd. Dit aanbod bedraagt 38 verschillende soorten. Steeds meer senioren hebben een tablet of een smartphone aangeschaft, maar weten (nog) niet wat ze er allemaal mee kunnen doen. Er zijn veel mogelijkheden en in zes lessen gaat er een wereld open.

Er zijn een twaalftal korte cursussen met aansprekende onderwerpen als: Youtube, WhatsApp, Backup. Voor het eerst kunnen deze cursussen ook worden gegeven in kleinere groepen, soms zelfs één op één, in de locatie de Schutse.

De cursussen worden gegeven in groepjes van maximaal zes cursisten door twee deskundige vrijwillige docenten. Tijdens de Open dagen zijn de docenten aanwezig om uitleg te geven over alle cursussen voor beginners en gevorderden.

De inschrijfbalie is tijdens de opening uren beschikbaar, zodat men zich direct kan aanmelden voor een cursus. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Meer informatie over SeniorWeb is te verkrijgen aan de balie van de Schutse aan de Oldenoert 32 te Leek, telefoon 0594-512334 en op de website: www.seniorweb-leek.nl

Back to top button