Luchtkussen Paradijs weer naar Rodenburghal in Leek

LuchtkussenParadijs (Small)1LEEK – Het LuchtkussenParadijs met Sis de Hagedis komt weer naar Leek. Al twee maal eerder was het spektakel tijdens een schoolvakantie te gast in de Rodenburghal en trok enkele duizenden kinderen. De komende editie is vanaf maandag 6 t/m zondag 12 mei, de 2e week van de meivakantie, wederom in de Rodenburghal. Vrijwel het gehele complex op sportpark Rodenburg wordt ingericht met springkussens, opblaasbare attracties en ander vermaak. Het LuchtkussenParadijs is een initiatief van de Events Groep en stond eerder ook in Steenwijk, Emmen, Drachten en Assen.
De openingstijden in Leek zijn dagelijks van 10 tot 17 uur en alleen de kinderen betalen 5 euro entree, ouders en begeleiders hebben gratis toegang.
Meer informatie is te vinden op www.sisdehagedis.nl.
Back to top button