Laat u verrassen op de Streekproductenmarkt Nienoord op 1 april

LEEK – Aanstaande zaterdag 1 april wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Kom naar de markt om heerlijke en creatieve producten uit te zoeken voor u thuis. De paasdagen komen er aan. Daarom hebben we een leuke actie bedacht om u te verrassen met iets bijzonders.

Er zijn mandjes te koop bij de koffiekraam en in elk mandje liggen 2 eieren met daar bovenop stro. en kunnen dan door u zelf gevuld worden met de streekproducten die op onze markt te koop worden aangeboden door de standhouders. U kunt op die manier bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor iemand samenstellen.

U kunt zo’n mandje vullen met van alles. Denk maar eens aan de lekkere jam van Natuurlijk Afke en de heerlijke honing van imker Kapma of kaas van C. Langereis voor een oergezellig ontbijt. Er zijn echter 2 mandjes waarvan ook een gouden ei te vinden is, heeft u net dat ene mandje gekocht met dat gouden ei, dan krijgt u als cadeau een mandje die in zijn geheel gevuld is met verschillende streekproducten. De mandjes zijn dus beperkt leverbaar en wat is het nu leuker om de maand april te beginnen met een verrassing, want wie wil nou niet een cadeautje krijgen van de Streekproductenmarkt Nienoord.

Boodschappen doen op de markt
De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

De kraam waar af en toe live op de markt gekookt wordt met streekproducten, is al jaren een ware trekpleister. De recepten die op  de markt zijn gemaakt, zijn verzameld op onze website www.streekproductenmarktnienoord.nl. Handig om ideetjes op te doen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de voorjaars-salade met gerookte lamsham, witte asperges en geitenkaas. De standhouders op de markt leveren de lekkerste regionale producten: ook voor uw boodschappen.

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, eieren, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Een overzicht van de standhouders is te vinden op de website van de markt: www.streekproductenmarktnienoord.nl.

Back to top button