Nationale stoomdagen van 9 t/m 12 mei op Landgoed Nienoord

Stoomdagen Nienoord Leek-6 (Small)LEEK – Van 9 t/m 12 mei zijn de Internationale stoom- en modelbouwdagen op Landgoed Nienoord. 

De Internationale stoom- en modelbouwdagen zijn op 9 t/m 12 mei a.s. De stoomdagen vinden plaats in het Familiepark van Nienoord. De stoomdagen zijn alle dagen van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag 11 mei is er in de avond een fakkeltocht. De stoomdagen zijn voor alle leeftijden, er is voor jong en oud wat te doen. Voor de 40ste keer organiseert Familiepark Nienoord in Leek de Internationale Stoom- en Modelbouwdagen in samenwerking met de Agridagen. Er zijn verschillende activiteiten met betrekking tot de Stoomdagen; er zijn grote stoomwalsen en tractoren te bezichtigen. Daarnaast staan er verschillende soorten modellen tentoongesteld. Het thema van dit jubileumjaar is ‘’van vroeger naar morgen’’.

Voor meer informatie over de Stoomdagen, bezoek onze website.

Opening Landgoed Nienoord

Foto: Jordi Haverdings InfoLeek (Achief 2012)

   .
Back to top button