Nog maar twintig aanmeldingen voor actie Stichting Dierenlot!

DierenlotLEEK – Begin maart stond er een artikel in de krant over de actie voor Stichting Dierenlot.

Deze actie wordt georganiseerd door Sophie en Lieke, twee meiden van 10 jaar. Zij willen met zo veel mogelijk mensen een wandeling maken van 7 kilometer. Honden zijn hierbij welkom maar zonder hond bent u ook meer dan van harte uitgenodigd om mee te lopen. Iedereen die meeloopt betaalt 3 euro inschrijfgeld en voor een hond zijn de kosten 1 euro. Het volledige bedrag dat wordt opgehaald, gaat naar Stichting Dierenlot. Deze stichting zet zich in voor verwaarloosde dieren en steunt opvangcentra, ook in onze regio. De actie start vòòr in de wijk Oostindie te Leek op zaterdag 20 april om 14:00 uur.

Iedereen die mee wil helpen om de dieren in nood te steunen, kan zich voor de wandeling aanmelden via [email protected]
Als u zich vergeet aan te melden dan bent u natuurlijk alsnog welkom. Graag tot ziens op 20 april!

Archief bericht

Ingestuurd

Back to top button