26e editie van het Jaren 80 Feest in Tolbert op 31 oktober

TOLBERT – Wat in 2003 begonnen is als een éénmalige reüniedisco is intussen niet meer weg te denken uit Tolbert en de Postwagen!

Deejay’s Fré Suurd, Rogier Niessen en Sikko Cazemier, zouden 12 jaar geleden nog één keer samen een disco “draaien” zoals ze dat ook in de jaren 80 hadden gedaan in diverse café’s in Tolbert, Leek, Niekerk en omgeving.

Vele honderden kwamen er op af en dat was reden genoeg om er een vervolg aan te geven! Intussen zijn er al 25 edities van het Jaren 80 Feest geweest die vrijwel allemaal van te voren uitverkocht waren!

Het feest voor “stappers van toen” vindt plaats in meerdere zalen van de Postwagen, elk met hun eigen thema. Zo is er een zaal waar het accent op pop/rock muziek ligt terwijl in de nieuwe grote zaal het accent meer op de discomuziek van 25/35 jaar geleden ligt. Om de sfeer van toen zoveel mogelijk te laten terugkomen wordt de lichtshow aangepast aan die tijd met o.a. een grote verlichte “Saturday Night Fever” dansvloer!

Voorverkoop gestart

De kaartverkoop voor 31 oktober a.s. is inmiddels in volle gang. Er zijn al honderden kaarten verkocht! Tickets zijn, zo lang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland maar ook bij FiftyFifty & de Postwagen in Tolbert en bij Easy Bio, de Rodenburghal en Lakeside/Shoeby Fashion in Leek. Online bestellen is ook mogelijk, op www.jaren80feest.nl. De deuren gaan open om 21.30 uur en het feest duurt tot ca. 2.00 uur. Minimumleeftijd = 18 jaar!

   
Back to top button