Kees Lakerveld van de PvdA zegt lidmaatschap op

Advertentie Gemeente LeekLEEK – Tot zeer grote spijt van het bestuur van de afdeling Leek van de Partij van de Arbeid, de raadsfractie en de politiek leider, heeft Kees Lakerveld besloten om per 15 april zijn lidmaatschap van de Partij van de Arbeid op te zeggen.

Kees was sinds 1984 lid, voorzitter en opnieuw lid van onze fractie in de gemeenteraad van Leek. Kees heeft deze vergaande stap gezet omdat hij zich niet langer kan verenigen met het beleid van de huidige regering Rutte-Asscher en met name de rol van de Partij van de Arbeid daarin. Hij zal zijn besluit in de Raadsvergadering van woensdag 17 april – vanavond dus – in een verklaring toelichten.

Wij betreuren de beslissing van Kees zeer. Dat Kees een enorme worsteling heeft doorgemaakt voor hij dit besluit nam is ons bekend en we hebben er alles aan gedaan om hem te behouden voor onze partij en fractie.

Nu Kees bij zijn besluit blijft, rest ons niets anders dan hem te bedanken voor zijn enorme inzet en inbreng voor de idealen van onze partij, een inzet die 29 jaar lang voorbeeldig is geweest. We zullen hem als fractielid, als ombudsman van onze afdeling, als organisator en als persoonlijkheid enorm gaan missen.

Een consequentie van deze stap is dat Kees niet langer deel uit maakt van de fractie van onze partij. Kees is voornemens deze raadsperiode af te maken als onafhankelijk lid van de Raad.

Gemeente Leek

 

 

Back to top button