Nieuwe naam vuilniswagens bekend gemaakt

!cid_C61D31DD86AD45AFAEC6E4A3174D1ABE@WINDOWSFSOYSBSLEEK – Vrijdagochtend heeft wethouder Tanja Haseloop van de gemeente Leek de naam onthuld die voortaan op de nieuw huisvuilauto’s van Hoekstra’s Regionale Milieudiensten (HRM) zal staan.

De naam “EcoLeek” is verzonnen door de heer Marcel Ningen uit Tolbert. Hij won hiermee een tocht met een skutsje door Fryslân voor 12 personen.

Uit de bijna 500 naamsuggesties werden vervolgens nog twee namen van inzenders getrokken. Anneke Jansen uit Tolbert won een Ipad, terwijl een mini-Ipad werd gewonnen door de Augst de Wit ut Enumatil. Binnenkort wordt de naam “EcoLeek” met een bijpassend logo op de wagens gezet. Ook het logo van de gemeente Leek wordt er nog bijgeplaatst. Met de bekendmaking van de nieuwe naam is het proces rond de introductie van de nieuwe inzamelvoertuigen afgerond.

Back to top button