Wat wil jij later worden? Kom erachter bij Familiepark Nienoord

LEEK – Wat wil jij later worden als je groot bent? Heb jij er altijd al van gedroomd om politieman, vrachtwagenchauffeur, model, boer, conducteur of misschien wel een bioloog te worden?

Maak in Familiepark Nienoord kennis met al deze droomberoepen! Op zondag 3 september vier jij jouw laatste vakantiedag door de boer te helpen met het verzorgen van dieren in de kinderboerderij of als bioloog op expeditie. Heb je altijd al in een echte politieauto willen kijken? Kom dan zeker langs, want de politie laat jou graag hun de sirene nu eigenlijk werkt. Ook is er een prachtige truck van in LCW uit Hoogkerk en je kunt ervaren hoe het is om een dag conducteur te zijn van een echte stoomtrein. Ontdek zondag zelf welke beroepen er nog meer te beleven zijn! Laat iedereen zien wat jouw favoriete droombaan is en trek je mooiste verkleedkleren aan!

Je kunt de droomberoepen bekijken en beleven van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je betaalt de normale entree van € 8,- p.p. inclusief treinrit, of je kunt met je Familiepark abonnement naar binnen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.landgoednienoord.nl

   
Back to top button