Teams Acro Academy Noord Nederland geplaatst voor WK acrogym 2024

Den Bosch/Leek – Afgelopen zaterdag werd in Den Bosch de tweede plaatsingswedstrijd gehouden voor het WK acro 2024. Drie teams van Acro Academy Noord Nederland deden mee aan deze plaatsingswedstrijd. Een week eerder was in Zwolle de eerste plaatsingswedstrijd, hier werd het lage limiet en het hoge limiet gehaald.

De voorbereiding voor de tweede plaatsingswedstrijd was verre van optimaal. Doordat er veel ziekte was bij de sporters kon er niet volledig worden getraind. Tijdens de wedstrijd waren meerdere sporters nog steeds niet fit. Toch lieten de teams strakke oefeningen zien en werd door alle teams het hoge limiet gehaald. Dit betekent dat alle teams (onder voorbehoud) geplaatst zijn voor het WK acro in 2024.

Nieuwe locatie
Het WK zou in maart 2024 plaatsvinden in Israel maar door de oorlog daar zal een ander land de organisatie op zich nemen. Het blijft dus nog even spannend wanneer en waar het WK zal plaatsvinden.

Op de foto staan de trotse sporters en hun trainers (Junioren 2 trio Zoë Venema (Engelbert) Ruth Roorda (Veendam) Ilse van Gelderen (Steenwijk), Junioren 1 trio Lizz Stoker (Tolbert) Aiden Peens (Heerenveen) Mare Hogenhuis (Nietap) Junioren 1 duo Dieuwke Boomsma (Boelenslaan) en Kuna Vlasma (Oosterwolde) trainers: Kim Bokma, Luc Rombouts, Amber Bosma. 

   
Back to top button