F-kampioenen mee in line-up 1e elftal VEV’67

HVF_0040LEEK – Afgelopen zaterdag mocht de kampioensspelers van drie F-elftallen mee in de line-up bij de wedstrijd VEV’67 – D’Olde Veste’54.

Zowel de F1, F2 en F3 waren kampioen geworden in de najaarscompetitie, om de spelers tegenover een groot publiek in het zonnetje te zetten mochten ze mee in de line-up. Voor de kleine spelers natuurlijk een spannend moment om met de grote mannen het veld op te mogen. Op de kindermiddag was een groot luchtkussen aanwezig met in de rust een verloting met leuke prijzen. Op de familiedag 15 juni as, zullen de spelers van alle kampioenteams van VEV’67 officieel gehuldigd worden.Helaas heeft de steun van de F-jeugd niet kunnen resulteren in een winst voor VEV’67, de wedstrijd werd in de 90e minuut verloren met 2-3.

Foto’s: Herald Veenstra

Back to top button