Kom Struunen bij de boer

MIDWOLDE – Tijdens de kortste nacht van het jaar lopen we met de boer over zijn erf en landerijen.

We lopen door het weiland en zien houtsingels en een prachtig petgat. Dit petgat is van de openbare weg niet te zien en te bereiken dus daarom alleen al is het interessant om mee te struunen door het land. De agrarische natuurvereniging Boer&Natuur zwk wil u graag laten kennismaken met de activiteiten die nodig zijn om het landschap in stand te houden en de inspanningen die de boer daarvoor moet doen.

Boer Gerrit Knol zal ons dit allemaal uitleggen.

U bent op vrijdag 21 juni  vanaf 20.30 uur welkom bij de fam. Knol aan de Traansterweg 7 te Midwolde, maar opgave is wel gewenst ivm beperkt aantal deelnemers dus mail of bel even: [email protected] / 513876

Back to top button