Turn uitvoering Tiga Leek ook dit jaar weer groot succes

Generale repetitie Uitvoering 2013-105LEEK – Zaterdagavond om 18.30 uur startte de jaarlijkse uitvoering van Tiga Leek, deze keer was het thema ‘Televisie’.

Tijdens de show zijn onder andere televisie programma’s nagedaan en in totaal waren er 17 groepen te zien. Tijdens de programma’s waren er natuurlijk ook reclames van onder andere Spa Water, Sinas, Pokerstars etc. Rond 22u was het einde van de show bereikt en is er afgesloten met het geven van een aantal bloemen aan verschillende personen die veel voor de club doen. Ook kreeg Odette een aantal bloemen, zij zit namelijk al 25 jaar bij de club! Zaterdagmorgen hebben alle turners de generale repetitie gedaan, de foto’s zie je hieronder.

Mocht u foto’s willen bestellen? Klik dan hier.

De uitvoering is vastgelegd op video en deze zal binnenkort te zien en te bestellen zijn. Voor meer informatie zie Tiga Leek.

   .
Back to top button