Paasvuur wordt openingsvuur van feestweek Tolbert

HVF_0620TOLBERT – Vrijdagavond is alsnog het paasvuur in de Holm bij loonbedrijf Cazemier in Tolbert ontstoken. Vanwege de harde wind tijdens de paasdagen was het vanuit veiligheids oogpunt niet verantwoord om de grote bult snoeihout te verbranden.

Om op ludieke wijze de aankomende feestweek in Tolbert te openen is vanavond alsnog de bult ontstoken. Vanaf morgen begint de 7 daagse feestweek weer in Tolbert. De organisatie heeft ook dit jaar weer een vol programma weten samen te stellen. Gedurende de week vinden er diverse muziek activiteiten plaats in de herbouwde Postwagen, verder het ringsteken, wandeltocht, brommer toertocht, helikoptervluchten en woensdag as de grote jaarmarkt. Als hoogtepunt komt woensdagavond as zanger Jannes naar Tolbert.

Zie voor meer activiteiten gedurende de feestweek www.volksvermakentolbert.nl.

Foto’s: Herald Veenstra

Back to top button