Opnieuw een geslaagd Tiga kamp

tiga kamp (Small)ELP/LEEK –  Afgelopen weekend gingen er maar liefst 86 enthousiaste Tiga leden/leiding mee naar het jaarlijkse kamp in Elp.

Een weekend vol met gezelligheid en leuke spellen. Vrijdagavond werden alle jongens en meisjes om 8 uur verwacht in Elp. Na het installeren van de tent was er een kennismakings spel. Door middel van verschillende spelen wist iedereen na dit spel wie iedereen was. Helaas kon de spooktocht later op die avond niet doorgaan omdat het regende. Na een regenachtige, korte en vermoeiende nacht ging iedereen ontbijten om daarna met een volle maag aan het volgende spel te beginnen. Vier verschillende spellen en iedereen was ontzettend fanatiek! Later op de dag stond levend stratego nog op het programma en natuurlijk ´s avonds het dierengeluiden spel! Na opnieuw een korte (en voor sommige koude nacht) stonden er weer spellen op het programma. Het douane spel in de ochtend en in de middag zeven verschillende spellen als afsluiting van het weekend. Tussendoor hebben een aantal bikkels zelfs nog gezwommen in het meertje! Na een afsluitingspraatje van juf Talitha stonden de ouders alweer klaar om alle kinderen mee naar huis te nemen. Alle leiding en alle kinderen kunnen terugkijken en nagenieten van een opnieuw geslaagd kamp!

Groepsfoto met alle 86 Tiga leden/leiding die mee waren op dit gezellige kamp!

   .
Back to top button