Zomeractiviteiten in Familiepark Nienoord

ATT00082 (Small)LEEK – Op zondag 14 juli begint het zomerprogramma in Familiepark Nienoord. Diverse zondagen organiseren we iets leuks ter ere van de zomervakantie. De feestelijke afsluiting wordt groot gevierd met de Telekids Disco Show op zondag 18 augustus.

Het zomerprogramma start met Ganzendrijven door border collie trainingscentrum De Scheperij. Border collies laten van nature het gedrag van schapen willen drijven zien. Dat ze niet alleen schapen kunnen drijven, maar ook andere diersoorten, laten we zien tijdens de demonstratie op 14 juli op het Familiepark. Na afloop is er ruimschoots de tijd om honden te aaien en vragen te stellen aan de herder.

 

Zondag 28 juli is er een Westerndag geheel in stijl met paarden, cowboytenues en verschillende spelletjes zoals hoefijzer werpen en blikgooien. Indianen op paarden lopen rond en als je wilt kan je ook een ritje maken. Zet je mooiste indianentooi op en neem lasso mee.

 

De zomervakantie sluiten we af op zondag 18 augustus met de Telekids Disco Show. Vorig jaar was de disco een groot succes en het zal de jonge bezoekers wederom verrassen met leuke muziek en spelelementen. De Telekids Disco Show is een 3-uur durende show waarin de gespecialiseerde Telekids kinder-DJ de bezoekers laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek.

 

Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl

Back to top button