Leek Sport 4 KiKa in de Rodenburghal

kikaLEEK – Op zaterdag 28 september 2013 van 10.00 tot 18.00 uur wordt er een grootse en ongekende spinningmarathon in de Rodenburghal in Leek georganiseerd voor het goede doel: Het ondersteunen van KiKa in de strijd voor de overwinning op kinderkanker!!

Wieger Zigterman is initiatiefnemer, hij organiseerde de afgelopen jaren al meerdere sportieve activiteiten in Leek waarvan de opbrengst naar Kika ging.

Met zijn idee voor een spinningmarathon stapte hij naar Fitclub Rodenburg die gelijk kosteloos een zaalruimte, spinningfietsen en instructeurs aanbood.

 

In 2013 wordt voor de 4e keer de Run for KiKa New York georganiseerd en ook Wieger Zigterman gaat proberen deze legendarische marathon uit te lopen. Hiervoor wordt sponsorgeld ingezameld, de volledige opbrengst komt ten goede aan de strijd tegen kinderkanker.

De inschrijving voor deelname aan de spinningmarathon is inmiddels gestart. Deelname kost minimaal € 25,00 per fiets per uur, er wordt maximaal 8 uur gefietst. Bedrijven en andere organisaties kunnen ook voor 8 uur een fiets reserveren voor €. 175,00.

Opgeven kan per email met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar [email protected]. Op de binnenkort te lanceren website vindt u ook meer informatie over de stichting KiKa en natuurlijk ook over de spinningmarathon. De spinningmarathon staat onder leiding van gecertificeerde presenters. De tijden worden vermeld op de website.

 

Wij gaan de strijd aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa; want opgeven is geen optie!

 

Meer informatie over de spinningmarathon kunt u binnenkort vinden op www.leek4kika.nl

 

Back to top button