Nieuw Plein Westerkwartier-Noordenveld op de Promotiedagen

WESTERKWARTIER – De gemeenten Leek en Noordenveld presenteren zich dit jaar weer gezamenlijk met het regionale bedrijfsleven op de Promotiedagen. Deze keer krijgt het Plein Westerkwartier-Noordenveld een nieuwe uitstraling, met een opvallende LED-bar en een nieuwe aankleding en inrichting van het terras.

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland is met 650 deelnemers het grootste zakelijke evenement van het Noorden. De beurs is dit jaar op 5 en 6 november in Martiniplaza in Groningen.

 

Deelname met beursstand of netwerktafel

De basis van het plein Westerkwartier-Noordenveld bestaat uit beursdeelnemers die zich met een eigen stand presenteren. Naast een dertigtal bedrijven uit de regio, presenteren ook de gemeenten Leek en Noordenveld zich met een eigen stand op het Plein.

Evenals vorig jaar wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen met een netwerktafel. Deze netwerktafels maken het mogelijk al voor € 500,- deel te nemen aan de Promotiedagen en zijn bij uitstek geschikt voor kleine bedrijven en zzp-ers.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kan contact worden opgenomen met de beursorganisatie, tel. 050-525 89 99 of [email protected] Aanmelden kan via www.promotiedagen.nl/wkwartier-nveld.

Back to top button