Feest 10 jaar Mien Westerkwartier met verhalen en muziek

WESTERKWARTIER – Dit jaar bestaat de Stichting Mien Westerkwartier 10 jaar, een feit dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Dit feit wordt dan ook uitgebreid gevierd op vrijdag 17 november in het Baron theater in Opende en u bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De avond is een rijke schakering van wat het Westerkwartier te bieden heeft aan cultureel talent, zo treedt het duo Piet Buist en Geert Zijlstra op met muziek in de streektaal. En zij doen dat niet alleen, want ook Gert Sennema vertoont zijn muzikale talenten. Verder komen Bert Weggemans, Tonko Ufkes, Cobie Poelman en Willem Tjebbe Oostenbrink langs met poëzie en voorleesverhalen. De vertellers van Kom op Verhoal houden een ‘story slam’, zij strijden met twee teams tegen elkaar in een improvisatie verhaal. We maken er een dolle avond van, waarin we de streek eens goed op de kaart willen zetten. We kijken terug op 10 jaar Mien Westerkwartier, niet zolang, want wij kijken vooral ook vooruit en vertellen u op deze avond ook graag over onze toekomstplannen. Wij zijn klaar voor de toekomst in de nieuwe gemeente ‘Westerkwartier’.

Wie er bij wil zijn, betaalt 5 euro entree en dat is eigenlijk voor niks, want voor dat bedrag krijgt u twee koppen koffie of thee en een heerlijke streek-versnapering. U kunt zich aanmelden via [email protected] . De avond start om 19.30 uur, de zaal gaat open vanaf 19.15 uur.

Back to top button