Afgelopen weekend meerdere inbraken in de regio

REGIO – Afgelopen weekend zijn er meerdere inbraken in woningen geweest in het Westerkwartier.

In Leek is bij een woning aan de Euroweg ingebroken. Men kon via een garage een raam openbreken. Hier zijn sieraden weggenomen. In Niebert is bij een woning aan de Jakob Hansens de Boerstraat ingebroken. Men heeft hier diverse kasten en lades doorzocht en er zijn sieraden weggenomen.

In Aduard zijn er op de Bernardusweg bij twee woningen ingebroken en ook bij een woning op de Heereweg. Bij deze woningen zijn de bovenverdiepingen doorzocht. Er is geld en er zijn sieraden weggenomen. In Oldekerk aan de Kerkdreef is men binnengekomen via een bovenlichtje. Ook hier zijn sieraden weggenomen.

Zoals u leest zijn er veel inbraken geweest dit weekend. Meerdere via niet goed afgesloten ramen. Ook viel het op dat bij meerdere woning geen licht brandde tijdens de inbraak. Op https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html ziet u tips wat u kan doen tegen woninginbraak.

Mocht u van de bovenstaande inbraken iets gezien of gehoord hebben, meldt u zich dan via 0900-8844.

Back to top button