Spaar voor gratis fitness bij Jumbo in Leek

LEEK – De 3 Jumbo supermarkten in Leek en Fitclub Rodenburg houden tot 28 januari een gezamenlijke spaaractie! Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgen de klanten een zegel en bij 5 gespaarde zegels kan men een volle maand onbeperkt en gratis kennismaken met alle sportfaciliteiten van Fitclub Rodenburg in de Rodenburghal in Leek. Sparen kan tot 28 januari, de volle spaarkaart kan men tot 11 februari inleveren voor een maand (dus tot uiterlijk 11 maart) gratis sporten!

Fitclub Rodenburg ging ruim 5 jaar geleden van start, in eerste instantie met alleen Les Mills groepslessen maar in september 2015 werd een eigentijdse fitnesszaal met de nieuwste cardio- en krachtapparatuur en de revolutionaire eGym fitnesscirkel geopend. De afgelopen tijd is het aanbod nog verder uitgebreid met nieuwe cardiotoestellen en outdoor activiteiten.

“De eGym cirkel heeft heel veel positieve reacties opgeleverd, ervaren als onervaren sporters trainen kort, krachtig en met veel plezier op de volautomatische krachttoestellen” aldus eigenaresse Astrid Cazemier. Ook de andere faciliteiten binnen Fitclub Rodenburg scoren erg goed! Tegenwoordig is het fitnesscentrum 7 dagen per week open, worden er bijna 50 groepslessen per week gegeven en kan men er ook terecht voor personal training, sportmassages en fysiotherapie.

Meer informatie, openingstijden, groepslesrooster etc. van Fitclub Rodenburg is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl. Men kan ook mailen naar [email protected] of tijdens openingsuren bellen met (0594) 740 842.

Back to top button