Heropening Jouw Snuffelkast op donderdag 1 maart

LEEK – Heeft u oude spullen op zolder liggen, bent u creatief met knutsel werkjes of verkoopt u nieuwe artikelen via een webwinkel. Dan kan u vanaf 1 maart weer terecht bij Jouw Snuffelkast in Leek. De winkel is verhuist van het oude adres naar de Tolberterstraat 9.

Met een ruimere en lichtere opzet hoopt Selby de Koning, de nieuwe eigenaar, de mensen opnieuw te verwelkomen om eens rustig in de winkel te gaan snuffelen. Uiteraard kunt u zelf proberen te verkopen door een kast, halve kast en/of een plank te huren. Dit kan al vanaf 11,25 euro en omdat de winkel 3 jaar bestaat mogen alle nieuwe huurders de helft betalen van de huur, met een maximum van 4 weken. Alle opbrengst is voor uzelf. Samen wordt er daarna gekeken of er passende oplossing is voor het huren en verkopen, iedereen wil natuurlijk graag een centje verdienen.

Selby zelf verkoopt al een aantal jaren tweedehands games en nieuw lego via zijn website www.selby.nl en ook via verschillende winkels huurde hij een kast of kraam om zijn waren te verkopen. Zo ook bij Jouw Snuffelkast. De vorige eigenares ging er mee stoppen en daarom greep Selby deze kans aan om zijn onderneming uit te breiden met een eigen winkel. Daarnaast blijft hij nog een aantal uren werken bij zijn vorige werkgever. Het is de bedoeling om in de toekomst zich volledig te richten op de winkel.

Nogmaals vanaf 1 maart bent u welkom in de nieuwe winkel van Jouw Snuffelkast. De koffie en/of thee krijgt u bij uw snuffel bezoek er gratis bij. Jouw Snuffelkast www.jouwsnuffelkast.nl Tolberterstraat 9 9351 BA Leek, tel.: 0618588953

Back to top button