Camping krijgt de naam ‘Het Reigersnest’

P8130005 (Large)LEEK – Onlangs riep horecaonderneemster ‘Tosca Schuiling’ de hulp in van mensen uit de omgeving van Leek om een geschikte naam te vinden voor haar te openen camping op landgoed Nienoord te Leek.

Onder de vele inzenders zaten verschillende mooie namen, maar het oog van Tosca werd al gauw getrokken naar de naam ‘Het Reigersnest’.
Mevrouw Miep Woldring- van Sintmaartensdijk stuurde deze naam in. Zij woont al 71 jaar vlakbij het bos van Nienoord en moest meteen denken aan de vele reigers die daar vertoeven. Ze vertelt: ‘Toen mijn oudste dochter 55 jaar geleden geboren werd, wandelde ik vaak met haar in het bos van Nienoord. Toen waren er al veel reigers te vinden. Ook vandaag de dag kun je de reigers hoog in de bomen zien en horen.’ Mevrouw Woldring- van Sintmaartensdijk heeft met het inzenden van deze naam een ‘kort verblijf’ op deze camping gewonnen. Samen met haar kleindochter zal ze de camping van Tosca Schuiling bezoeken. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze camping? Kom dan op 12, 13 en
14 september naar podium Nienoord te Leek. Voor meer informatie kijk op: www.speelgroepleek.nl

Back to top button