Open Dag Rodenburghal Leek op 31 augustus

Spinning LEEK – Komende zaterdag 31 augustus houdt de Rodenburghal in Leek Open Huis. De sporthal heeft, sinds de heropening in 2011, met name aan de binnenzijde een forse upgrading gehad en zaterdag kan iedereen de vernieuwde Rodenburghal bekijken en/of meedoen aan de diverse sportactiviteiten.De Rodenburghal, op Sportpark Rodenburg, naast het Leekster grootwinkelplein, is tegenwoordig 1 van de trainingslocaties van Gasterra Flames en daarnaast zijn er ook een groot aantal lokale verenigingen die hier trainen en hun wedstrijden spelen. Onder de gebruikers bevinden zich o.a. tafeltennisver. Rotak, korfbalclubs Rodenburg en Ritola, Adonis Sportacrobatiek, volleybalverenigingen NAS en Emos,  basketbalver. Flying Red, honk- en softbalclub Knights en de voetbalverenigingen TLC en Nieuw Roden.

Aan de voorzijde is een nieuw sportcafé gerealiseerd en in de voormalige kantine heeft Fitclub Rodenburg 2 groepsleszalen in gebruik genomen. Verder zijn hier een fysio- en massagepraktijk gevestigd. Voldoende reden om de Rodenburghal komende zaterdag te bezoeken, de koffie staat klaar!
Foto: De nieuwe spinning/cyclingzaal in de Rodenburghal, zaterdag 31 augustus start tussen 10 en 17 uur elk heel uur een nieuwe Spinning- of Indoor Cyclingles waaraan iedereen vrijblijvend mee kan doen!
   .
Back to top button