Aqualero start weer met de trainingen

PICT2162 (Large)LEEK – Op maandag 19 augustus is ZV Aqualero weer begonnen met de zwemtrainingen voor het nieuwe seizoen.  Het seizoen werd geopend met de jaarlijkse barbecue met  estafettezwemmen voor alle leden en hun familieleden.

Alle clubleden kregen nieuwe blauwe ‘Aqualero shirts’. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren (Speeltoestellen ’t Faan, Bouw- en Onderhoudsbedrijf J.L. Bosma en Natuursteen Westerkwartier). Aqualero is de zwemvereniging voor het Noordenveld en Westerkwartier en draait mee in de subtop van de 3 noordelijke provincies. Voor de basisschoolleeftijd zijn er trainingen op maandag van 17:00-18:00 uur in het Zwemkasteel in Leek of op de woensdagmiddag van 16:45-18:15 uur in Zwembad de Hullen in Roden. De middelbare schoolleeftijden trainen op maandag, dinsdag en donderdag van 18:00-19:00 uur in Leek en ook op de woensdagmiddag van 16:45-18:15 in Roden.

Ook voor Masters, boven de 20 jaar,  is er de mogelijkheid om te komen zwemmen, voor de juiste trainingstijden voor deze groep, raadpleeg de website  www.Aqualero.com

Back to top button