‘Sunday in the Park’ dit jaar niet bij podium Nienoord

LEEK – Een zomerse, relaxte, gezellige zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen.
De twee ooievaars op het podium terrein zorgen ook hier voor een gedwongen verhuizing.

‘Wij zijn genoodzaakt om uit te wijken naar het prachtige bosrijke terrein van Borg Nienoord. Ooievaars zijn beschermde vogels. De wet zegt dat je ze met rust moet laten. Dat doen we dan ook.’ Aldus de organisatie bij podium Nienoord.

Pak je agenda erbij en noteer 10 juni, 17 juni, 8 en 22 juli voor een zomerse, relaxte, gezellige zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen. Luister naar een breed scala aan muziekstijlen. Van de leukste hedendaagse swingende covers tot blues, rock en funk. Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes zoals crêpes, tosti’s en smoothies, fris, wijn & bier. Daarmee doet Sunday in the Park het idee waarmee het georganiseerd is eer aan: één grote gezellige picknick voor iedereen. De toegang is gratis.

Via social media blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Blijf Podium Leek daarom volgen via www.Facebook.com/podiumleek

We zouden het geweldig vinden als je komt!

Back to top button