Inloopavond concept woonplan De Wilp

De Wilp – Op dinsdag 18 juli 2023 organiseert de gemeente Westerkwartier een inloopavond over het concept woonplan De Wilp.

Concept woonplan De Wilp
In mei 2022 startte de gemeente Westerkwartier met het maken van woonplannen voor de dorpen in de gemeente Westerkwartier. Eerst voor tien dorpen waaronder De Wilp. In het woonplan staat onder andere aan welke woningen er behoefte is in een dorp, voor wie er gebouwd moet worden en waar mogelijk geschikte woningbouwlocaties zijn.

De plannen zijn gebaseerd op de uitkomsten van een digitale enquête die bewoners in mei 2022 hebben ingevuld. Daarnaast heeft de gemeente gesproken met vertegenwoordigers van dorpsbelangen, een aantal geïnteresseerde inwoners uit De Wilp, de woningcorporatie Wold & Waard en hun huurdersvertegenwoordigers.

Waarom een inloopavond
Het woonplan wat er nu ligt, is nog een conceptversie. De gemeente wil de inloopavond benutten om inwoners uit De Wilp te informeren en zijn benieuwd naar de reacties. Eventuele reacties op het concept woonplan kunt u tot en met 3 september schriftelijk indienen bij de gemeente via onderstaand mailadres.

Vrije inloop tussen 19.45 en 22.00 uur
De inloopavond op dinsdag 18 juli 2023 is vrij toegankelijk. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Het concept woonplan De Wilp is in te zien via westerkwartier.nl/woonplannen. Locatie: dorpshuis “Op de Welle” aan de Schoolstraat 17.

Heeft u nog vragen?
Vragen kunt u via een mail sturen naar [email protected] t.a.v. Fred Dijkstra. We zien u graag op de inloopavond!

   
Back to top button